domingo, 28 de octubre de 2007

UN ALTRE COP...


Aquet es el títol de la foto: Un altre cop. Un altre cop hem caigut i no sabem per qué. Probablement som la colla que millors assajos de castells de 9 fa (cuans cops hem ficat sisens amb facilitat aquet estiu?) i no ho demostrem.

Ara, un altre cop, tenim que repensar, sobretot el nostre rol al mon casteller. No som la "Jove de les 500 camises", ni la "Gloriosa" dels anys 90. Cal redefinir molts aspectes, comensant desde la pinya, els folres, els troncs, les estructures, les sortides, els objectius i terminant per la futurible nova técnica i junta.

Si hi ha nova junta i un nou cap de colla, només els hi demano una cosa: que els objectius siguin realistes amb la realitat de la colla. I per la meva opinió, la "urgéncia histórica" dels castells de 9, no és l'adecuat. Tenim que cercar altres víes. Deixar a banda l'ambició i anar a per castells que encara les noves generacions de castellers de la CJXT no hem tastat (pilar de 7 folrat, 3/7 per sota, 4/8 amb el pilar, pilar de 6, entre d'altres) i que de ben segur, ens obriran la porta cap el nostre somni: tornar a fer castells de 9.

Així que, per mí particularment, comença la transició de la colla. Aquet es el primer capítol: La Reflexió.

No hay comentarios: