jueves, 24 de enero de 2008

CELEBRACIONS...


Aquet any, estic molt més motivat que el any passat. No se ben bé per qué...
El 2006 va ser un fracás d'any, i reconeixo que ens vam quedar molt lluny de les expectatives que vam crear al 2005.

El 2007 supossadament, era la temporada de transició, de recuperació de la colla, tant castellerament com anímicament parlant, i em sembla que cap dels dos objectius s'ha aconseguit. Ens hem estancat a un nivell prou digne, sent la millor colla de 8 en relació a castells de aquesta gamma descarregats, pero no hem assolit els objectius de la temporada i aixó va crear una espécie de frustració al final de temporada.

Aquet any, a banda de recuperar castells, recuperar l'ánim i millorar les dúes últimes temporades, es any també de Concurs, aixó vol dir per un casteller tarragoní anar al máxim i donar-ho tot. I donar tot significa inevitablement per la Jove, en aquest moment, recuperar el 5/8, el nostre castell insígnia i plantenjarnos per a llarg términi un 4/9f o un 3/9f que ens torni a situar on de veritat ens mereixem.

Tinc la sensació de que enguany, tot será molt diferent comparat amb els altres anys. Potser fem la trileta per Sant Magí, o per la Tecla ens reservem el castell de 9 (ho dubto, perque si es té, el tirarem i el que es millor, el farem per nassos, el DESCARREGAREM), i al Concurs, a deixarnos la carn a la camissa i lluitar per assolir els castells que tinguem plantejats.

Enguany, si.

No hay comentarios: