martes, 30 de octubre de 2007

ÚLTIMA HORA: RAMÓN BORRÁS HA POGUT DEIXAR LES RENDES DE LA CJXT


Hi ha rumors (provenents per part del seu equip técnic) que m'han fet arribar ara mateix sobre que el Cap de Colla de la CJXT ha pogut presentar la seva dimissió.

El fet que potser ha provocat la renuncia al segon any del mandant, ha sigut molt probablement, la reunió que va tindre lloc dimarts passat al local d'assaig, on els castellers de tronc el van mostrar en una conversació formal, que no podría comtar el seu ajut per el any 2008. Van argumentar la poca organització als assajos, els objectius mal repartits durant tota la temporada, la manca de pinya en algunes actuacions clau, les declaracions a diferents mitjans de premsa, així com la falta de tacte amb la canalla que li ha mancat darrerament.

Si aixó fossi cert, hauría un procés electoral obert fins desembre, per decidir la nova técnica entrant. De moment, no hi ha constáncia sobre una candidatura, pero es dona el fet de que la haurá aviat, amb una barreja de gent experimentada (nucli dur) i joves que vénen trepitjan fort desde fa uns anys ja.

Ramón Borrás es, actualment, segon del 5/8 i baix de castells de 9 i de 8. Durant el trienni 1994-1996 va ser terç habitual del 3/9f i el 4/9f, juntament amb el Maurici Preciado (un altre históric de la colla i excap de colla l'any 2000), Fibra i Tonet, els terços titulars de aquella época daurada per la colla del Cós del Bou.

2 comentarios:

Carol dijo...

Ànims per superar aquest moment!:S No sé quant de temps fa que arrossegueu això, però espero que entre tots ho solucioneu i espero pdoer veure un 3d9f i un 5d8 lila! ;) I pq no, un 4d9f!!

Info-K dijo...

jejeje...suposo que aquet any es tirara cap a la gamma alta de 8.

despres...el q vingui