miércoles, 31 de octubre de 2007

10 ANYS DEL DARRER INTENT


Aque proper any 2008 es farán 10 anys del darrer intent de castell de gamma extra realitzat per la CJXT, el 4/9 net.

A banda d'aquell castell, la Jove va assajar tant el 5/9f i el 4/9 amb folre i l'agulla, malgrat la poca quantitat de 4/8ag i espadats realitzats (tres 4/8ag i cap pilar de 7 amb folre). La intenció era fer per Santa Tecla el 3/9f, el 5/9f, el 4/9 net i el pilar de 7 folrat, peró, malauradament un enfonssament de folre cuan pujáven quints, la forta pluja i el fred, van fer que l'intent fossi gairebé ridícul. Una hora després, al local, es va descarregar un 5/9f fins a sisens gairebé parat, i 4/8 fins dosos net.

Al Concurs, després de assolir el 3/9f i el 4/9f carregats i el 4/8 anb l'agulla, s'intenta el 4/9 net que cau amb sisens colocats i provocant un gran nombre de baixes.

Desde 1998, curiosament, la Jove no ha fet castells de 9 amb solvéncia. Esperem que, deu anys després, canvi d'una vegada l'infortuni.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

UoLaaaaa!


Km stas uapuu??!

jeje
numes pasava...!
ya em nire pasan :P!

Un petooonet
tQ!




CJXT I XDR!

Anónimo dijo...

tanta bufetada no vol dir infortuni, vol dir incapacitat, si ho voleu recordar endavant, les colles grans (les de debó) rememoren éxits no bufetades, més quan com en el vostre cas han marcat un declivi que ara mateix sembla que no sabem fins on arrivarà, questió de nivell i de caràcter suposo. apa vagi bé...